banner

Skype lietotne operētājsistēmai Windows 8 ir diezgan glīta. Tajā ir viss nepieciešamais vienā ekrānā. Lietderīgākais, manuprāt, ir veids, kā tas ļauj jums būt pieejamam un pārvaldīt atļaujas. Tas nozīmē, ka jūs varat saņemt zvanus pat tad, ja neesat palaidis lietojumprogrammu vai pat ja jūsu dators ir bloķēts. Jūs arī saņemat paziņojumus par saziņu vairākos veidos.

Papildinājumi noteikti atvieglo saziņu ar cilvēkiem. Un tas ir pilnībā atkarīgs no jums, kā pārvaldīt šīs atļaujas un izvēlēties pieejamības pakāpi, kādu vēlaties, lai tā parādītu jūsu kontaktiem.

Apskatīsim tur esošās atļaujas, ko tās nozīmē un kā jūs varat tās mainīt vai pārvaldīt.

icloud diska lejupielāde mac

Foršs padoms: Skype darbvirsmas versijas lietotāji reklāmas un palīdzības padomus uzskata par diezgan kairinošiem. Lūk, kā tos izslēgt. Mums ir vēl viens padoms, kas palīdzēs jums izslēgt Skype skaņas un paziņojumu uznirstošos logus.

Skype lietotņu atļauju mainīšanas darbības

Soļi ir tik vienkārši, cik tie var būt. Tātad, sāciet, palaižot Skype lietotni no sākuma ekrāna.



1. darbība: Bīdiet lietojumprogrammas labajā malā, lai palaistu piekariņu joslu. Piesist kanti Iestatījumi.

2. darbība: Tas uzsāks Iestatījumi Skype lietotnes lapa. Noklikšķiniet uz opcijas Atļaujas kā parādīts zemāk redzamajā attēlā.

es failu izpētes alternatīva

3. darbība: Nākamā ekrāna rūts būtu Atļaujas lappuse. Konfidencialitātes opcijas vai atļaujas, kuras var mainīt, ir parādītas zemāk. Varat vilkt katras opcijas slīdni, lai ieslēgtu vai izslēgtu īpašo atļauju.

To sakot, mēs centīsimies saprast šo atļauju ieslēgšanas vai izslēgšanas nozīmi.

s pildspalvas piezīme 8 funkcijas

Web kamera un mikrofons: Šim nav vajadzīgs skaidrojums, vai ne? Tas ļauj lietotnei piekļūt jūsu ierīces integrētajai tīmekļa kamerai un mikrofonam. Un parasti mēs visi vēlamies, lai tas paliek ieslēgts.

Paziņojumi: Ja nevēlaties nekādu paziņojumu par zvanu, ziņojumu vai kaut ko citu, varat šo atļauju izslēgt. Tas jūs netraucēs. Es parasti to daru, kad esmu aizņemts ar personīgu uzdevumu.

Bloķēšanas ekrāns: Ieslēdzot šo opciju, jūs varēsit redzēt paziņojumus, ātrus statusa atjauninājumus un saņemt zvanus arī bloķētā režīmā. Tās izslēgšana nozīmē, ka Skype tiks liegts darboties fonā.

Īss padoms: Kad ir ieslēgta bloķēšanas ekrāna atļauja, varat doties uz Iestatījumi -> Iespējas un zem Privātums izvēlēties, kurš var jums nosūtīt ziņojumu vai piezvanīt. Tas darbojas kā preventīvs līdzeklis pret nevēlamiem zvaniem.

Secinājums

Šeit atļaujas vairāk attiecas uz paziņojumu pārvaldības sistēmu. Un vienmēr ir labi tos iestatīt atbilstoši jūsu prasībām. Ir vairāk pieejamu zem Skype opcijas ka jūs varētu vēlēties izbraukšana.